Areopagos sin sommerfestival 2020

Østlandet, 2 juli 16:00 - 5 juli 13:30

2. juli - 5. juli 2020 arrangerer Areopagos sommerfestival på Norefjell Ski&Spa. Hotellet er kalt Nordens beste ski-hotell, men er også et attraktivt sted for sommerturister. 

Årets sommerfestival blir igjen på Norefjell Ski&Spa som tilbyr aktiviteter for alle. I tillegg til festivalprogrammet, gir hotellet og området muligheter som kanopadling, klatrevegg, svømmebasseng, utebading og fjellturer. 

Temaet for festivalen er «Gi håpet rom»               

Hvordan kan vi leve med håp i en vanskelig verden? Er det noe som bærer når tingene brister? Hvor henter vi styrke til å reise oss når livet tynger oss ned?

Areopagos sin sommerfestival 2020 ønsker å ta våre erfaringer på alvor. Vi lytter til kunstnere, filosofer og mennesker med livserfaring som forteller om sine veier gjennom livet. Sammen vil vi lete etter håp som holder – et eller annet sted mellom lammende pessimisme og naiv gladkristendom.

Om programmet:

Torsdag kveld inviterer vi til konserten «Take my mother home» med sangeren Kristin Asbjørnsen, forfatteren Hanne Ørstavik og gitaristen Olav Torget. Ørstavik leser stillferdige tekster og Asbjørnsen synger kraftfulle spirituals, og sammen skaper kunstnerne et felles rom for lengsler og erkjennelser om det å bære og bli båret, det å holde og bli holdt – og å få komme hjem. 

Når det gjelder de som skal holde foredrag, verksteder, delta i scenesamtaler eller gi deltakerne annet påfyll, begynner vi å få gode navn på plass. Forfatter og teologiprofessor Notto R. Thelle, som er aktuell med boka Stillheten og skriket (2019) og Hans Herlof Grelland, professor emeritus i kvantekjemi og med universitetslektorkompetanse i filosofi, skal ha en av hovedsamtalene på festivalen.

Vi gleder oss til å treffe gamle og nye festivaldeltakere!

Flere navn, info om program og påmelding vil komme på areopagos.no, så følg med.

Foto øverst: http://kristinasbjornsen.com/projects/kristin-asbjornsen-hanne-orstavik/

Norefjell Ski&Spa

Gjør en forskjell

 

 

Bottom