Den nye lederen vil få ansvar for et mangfoldig arbeid. Montasje av Areopagos

Areopagos søker ny leder

En spennende lederstilling er nå ledig.

Areopagos har startet søket etter ny leder, og dermed har en sjelden mulighet åpnet seg. «Du er en lyttende, involverende og samlende leder med handlekraft og tydelig gjennomføringsevne,» står det i utlysningsteksten.

Unik i kirkelandskapet

Det er en mangfoldig stiftelse med unik profil i kirkelandskapet, dyktige ansatte og svært dedikerte medlemmer, som nå tilbyr drømmejobben til rette søker.

Akademisk utdannet

Hvorvidt lederen får tittelen generalsekretær eller direktør er ikke avklart. De tre foregående direktørene har vært teologer, men i utlysningen er kun akademisk utdannelse et uttalt krav. Likevel er det presisert at søker må «kunne identifisere deg på en troverdig måte med vårt kristne og misjonsfaglige verdigrunnlag,» og profilere dette aktivt både internt og eksternt i kirke og samfunn.

Konstituert direktør siden i høst

Forrige direktør, Raag Rolfsen, gikk av 1. oktober i fjor. Siden da har Lars Mollerup-Degn, lederen for Arepaogos' kontor i Danmark, vært konstituert direktør (og fungerende direktør fra 25. august).

Frist 20. mai

Styret i stiftelsen søker en person som kan fortsette utviklingen av Areopagos «som en synlig og attraktiv aktør og samarbeidspartner.» Allerede 20. mai er det søknadsfrist, hele utlysningsteksten kan leses her.

Gjør en forskjell

 

 

Bottom