Barn og ungdom på festival

Gøy på festival - spesielt for dere unge!

Er du barn eller ungdom? Prøv deg på verksted innen dans eller visuell kunst med spennende instruktører! I tillegg er det mye gøy å være med på ved eller rett rundt hotellet, med badevann, badebasseng, klatrevegg, seter og mange turmuligheter, i tillegg til volleyballbane og minigolfbane ­— for å nevne noe! Barneprogrammet koordineres av teologistudent, danser og klovn Margrete Kvalbein.

Gøy med seter rett ved hotellet! Foto: Norefjell Ski&Spa

Barne- og ungdomsprogram (endringer kan forekomme)

Torsdag 30. juni

18.45 Kort infomøte om barneprogrammet

Fredag 1. juli
 
10.00-12.00 Danseverksted ved Margrete Kvalbein

Barn som liker å røre på seg er velkommen til å leke med bevegelse sammen med marg&bein/Margrete Kvalbein. Margrete er proff danser og spesialist i å lage danser der forskjellige utøvere kan leke med hverandre og med rommet omkring. Kanskje kan vi lage en tøff ute-dans på Norefjell? Om du har danset fra før eller ikke spiller ingen rolle, men ta med det du har av nysgjerrighet og kule "moves", så ser vi hva vi kan lage sammen!

12.30 Tur til Villa Fridheim, eventyrslottet. Morsomme guider er Margrete Kvalbein og Knut Edvard Larsen.
I tillegg til å kikke på museet og det fantastiske huset kan du også være med på både eventyrrebus, og gå i den spennende eventyrstien i skogen rett ved eventyrslottet.

16.30-18.00 Installasjonen VEV - Lag kunst med festivalkunstner Alfred Vaagsvold
Installasjonen VEV blir utført i selvlysende garn på egnet sted utendørs, uavhengig av vær! Det er en trådkonstruksjon som alle kan være med på.
Vaagsvold håper den vil vokse seg stor i løpet av festivalen. Han håper den vil trigge øyet og danselysten slik at den blir brukt til synsglede og bevegelsesglede.

Fredag 16.30-18.00: for voksne og barn

19.30 Fredagskveld med August og Theodor Rolfsen med mye gøy. Det blir aktiviteter og moro i barnesona på hotellet.

20.00 Troll-i-eske-filmvisning for ungdom, aldersgrense 7 år (vi venter i spenning til tittelen kommer!)

 

Lørdag 2. juli
kl. 10.00-12.00 Verksted for alle barn ved August og Theodor Sandal Rolfsen 
Dette blir det moro! Ta på deg behagelig tøy det er mulig å bevege seg i. Det kommer mer info etter hvert.

12.30: Rom for å fortsette kreativt arbeid med dans, VEV eller forberedelser til kveldsunderholdning og gudstjeneste

kl. 16.30-18.00 "Jordvenn" - som vandringsgudstjeneste
Vandringsgudstjenesten har elementer fra pilegrimstradisjonen, stillhetsarbeid, gudstjenestens ledd og nærhet til skaperverket. I en tid preget av fremmedgjøring mellom mennesker, til Gud og til skaperverket erfarer vi hvordan vi erfarer Gud nettopp i stillheten og nærheten til jorda. Å være "Jordvenner" på vandring sammen et lite stykke livsvei, på tvers av alder, setter gjerne gode, dype spor
 
Bli med på vandringsgudstjeneste i området.
Ved Marianne Bergsjø Gammelsæter. Bergsjø Gammelsæter er utdannet pedagog og kateket. Hun har arbeidet i mange år som kateket i ulike menigheter og som undervisningsrådgiver i Bjørgvin. Hun har en mastergrad i barneteologi om "Barnet som troende subjekt". I 2014 ble hun ordinert til prest og arbeider nå som dialogprest ved Kirkelig dialogsenter i Bergen
For barn og voksne i alle aldre. Det er fint om foreldre og barn er med sammen, men også andre voksne uten barn er velkomne. Barn må kunne gå 2-3 km selv, ev. ta med bæremeis til de minste. Husk gode klær! (Regntøy, gode sko)

kl. 18.00 Festmiddag for alle voksne og barn:)

Volleyball blir aldri feil:) Foto: Norefjell Ski&Spa

Helt til topps! Foto: Norefjell Ski&Spa/Instagram

Alle foto: Norefjell Ski&Spa

Gjør en forskjell

 

 

Bottom