Hvem kommer på festivalen?

Les mer om hvem du kan høre og møte på festivalen

Peter Halldorf er en svensk pinsepastor, redaktør, retreatleder og forfatter. 
For mange er han kanskje mest kjent for sine bøker om urkirken og den tidlige kristendommen. Han er også redaktør for bladet Pilgrim. Halldorf holder til på Nya slottet Bjärka-Säby sør for Linköping. Halldorf skal holde et av hovedforedragene på festivalen. Les mer om Halldorf på festivalen her

Steffi og Achim (t.h.) Gerber har arbeidd i Kina i mange år. Nå er Achim ny leiar på kultursenteret TCG Nordica i Kunming, provinshovudstad i Yunnan. (Foto: privat) 

Achim Gerber er den nye daglige lederen på kultursenteret TCG Nordica. Han overtok etter Helen Wu (Xiao Rong), som hadde ledet senteret i 15 år. 
Gerber vil holde intro om TCG Nordica, samt delta på bli-kjent-karusell og holde to verksteder. Se her for mer info om verkstedene.
Les mer om Achim Gerber her

Bodil Sødal bor i Mariahuset i Oslo. Mariahuset er et fellesskap etter mønster av Jean Vaniers l'Arche-felleskap hvor funksjonsfriske og funksjonshemmede lever sammen. Les mer om Bodil Sødal her. Hør programmet Ekko 10.03.2015 Mariahuset, en slags familie her.

Broder Stephen fra Taizé er en kunstner og estetiker med utdanning i kunst og pedagogikk fra Manchester Metropolitan University (UK) and Buffalo College (USA). I Taizé har han jobbet med utsmykninger på de store samlingene for unge. Han har også jobbet med prosjekter som ART Together og Gathering for a New Solidarity.
I Taizé har de et stort fokus på flyktninger den siste tida. Les mer om hvordan de jobber her De har også tatt imot to familier fra Irak og 11 menn fra Sudan og Afganistan i Taizé. Dette kan du lese mer om her.

Erik Hviid Larsen er prest for barn og unge med spesielle behov i Københavns Stift. Han har også en datter med Downs syndrom, og har derfor erfaringer også som pårørende i møte med mennesker med spesielle behov. Da den kinesiske delegasjonen fra Nanjing Disabled Persons Federation var på studiebesøk i Danmark, tok Erik imot dem i Danmark og var sjåfør for gruppen. Den kinesiske delegasjonen ble så begeistret for Erik som person og for arbeidet han driver, og ønsket å invitere ham til Nanjing. Erik og Inga P. Mogensen, prosjektkoordinator i Areopagos reiste til Nanjing i desember 2015, hvor de blant annet fikk møte elever og foreldre ved dagsenteret Home of Grace.

Bodil Sødal, broder Stephen og Erik Hviid Larsen skal være med på samtalen «Healed Through Their Wounds – A Conversation on Imperfection and Wholeness». Samtaleleder er Raag Rolfsen
Erik Hviid Larsen og broder Stephen skal også holde verksteder. Se her for mer info.

For å se hele programmet, klikk her.

Gjør en forskjell

 

 

Bottom