OPERATIO DIVINA: Stian Kilde Aarebrot (t.v.) med Edel-Marie Haukland og Sunniva Gylver (t.h.) under innspilling av første episode. (Foto: privat)

Areopagos har fått sin tredje podkast

Nå har Etter Kristus gått i studio. 

Første episode av Etter Kristus sin kommende podkastserie om og med operatio divina er nettopp spilt inn. Podkasten lages av Areopagos og Bibelselskapet i samarbeid. Programleder er Stian Kilde Aarebrot, som også leder Etter Kristus og er prest i Aeropagos. De aller første gjestene i studio var Sunniva Gylver og Edel-Marie Haukland. Følg med på Etter Kristus sine Facebook-sider for se når episodene er klare til lytting!

Podkast om populærkultur

KULTURMISJONEN: Maria Bjørdal (øverst), Ingrid Nyhus (i midten) og Arne Christian Konradsen (nederst) diskuterer litteratur, film og serier. (Foto: Kulturmisjonen)

Hvis du er interessert i et teologisk blikk på populærkultur, er Areopagos sin podkast Kulturmisjonen noe for deg. Der leverer Areopagos’ egen bokmann Arne Christian Konradsen og prestene Maria Bjørdal og Ingrid Nyhus stadig nye episoder om aktuelle bøker, filmer og tv-serier. Her finner du en oversikt over episodene de har laget så langt – om alt fra tv-serier som A Handmaid's Tale til Shusako Endo's roman Stillhet. Du finner Kulturmisjonen på Spotify, iTunes og alle vanlige podkastspillere. 

Dansk podkast

I Danmark lager Areopagos podkasten Samtaler fra Herrens mark i samarbeid med bloggeren Kamilla Maria Jakobsen. Hun sier selv at den er «en podkast til oss som lengter etter å finne mening og svar.» I den nyeste episoden snakker hun med psykolog Krista Korsholm Bojesen om skam og nåde. 

Gjør en forskjell

 

 

Bottom