Dansende ungdommer på TCG Nordica. Kultursenteret har som formål å fremme menneskeverd, respekt og vennskap. Det vil danne bro mellom samfunn og kirke gjennom kunst og kultur. Foto av Ann Kristin van Zijp Nilsen.

Bli eller verv en fast giver

Og vinn reise til åpningen av det nye TCG Nordica i Kina

Areopagos trenger flere faste givere

Areopagos har tidligere vært kjent for å være en utdelende stiftelse og derfor ikke en organisasjon man trengte å gi penger til. Slik er det ikke lenger.

Nå trenger Areopagos gaveinntekter for å fortsette med å drive det arbeidet vi brenner for - og dypest sett for å fortsette å eksistere som organisasjon.

Faste givere deltar økonomisk i Areopagos sin innsats for å svare på behov i samtiden. Det gjelder for eksempel religionsdialog, rommelighet for mennesker med ulike spirituelle erfaringer, tilbud om kristen trospraksis og inspirasjon for mennesker til å leve et godt åndelig liv.

Mange er allerede medlemmer eller faste givere. Det er vi takknemlige for, og oppbakkingen betyr masse for arbeidet!

Nå håper vi det er flere som har mulighet å støtte oss med det som hver enkelt har mulighet for. Alle nye givere er tiltrengt og en oppmuntring for oss.

KLIKK HER FOR Å BLI FAST GIVER

Vinn reise til Kina!

På sommerens Areopagosfestival startet vi en kampanje for å gjøre det litt mer gøy å bli fast giver. Alle som blir fast giver - eller verver en fast giver - frem til desember deltar i trekningen av en billett til åpningen av det nye TCG Nordica i Kunming i Kina i våren 2019! Vi kan love at det blir en spennende åpning – det blir stort og festlig – og så er det alltid spennende å reise til Kina!

TCG Nordica - et kunst og kultursenter for menneskeverd

TCG Nordica må flytte til et nytt bygg i en annen bydel, fordi det nåværende bygg skal rives. Les mer om TCG Nordica her:

Betingelser

  • Alle som blir nye faste givere i perioden 28. juni til og med 30. november deltar automatisk i trekningen. 
  • Både de som verver og de som verves får ett lodd til trekningen av reisen (om man verver seg selv får man altså to lodd, pluss lodder for andre man verver)
  • Reisen har en verdi på ca. 15.000 kr og inkluderer en ca. 9 dagers reise fra Oslo eller København til Kunming i Kina, overnatting og inngangsbillett på festdagen til åpningen av det nye TCG Nordica.
  • Mat er ikke inkludert. 
  • Vinneren av trekkningen annonseres i høstsemesteret (åpningsdatoen er enda ikke fastlagt)

Bottom