Helgeretreat: «Å vandre med Gud»

Bodø, 12 okt 12:00 - 13 okt 19:00

Den lokale Areopagos-gruppen inviterer til helgeretreat i Hunstad kirke.

EN SMAK AV RETREAT 

Dette er et arrangement for deg som ønsker påfyll i hverdagen, lade batteriene og å gi troen og tanken rom. Denne helgen vil vi ha fokus på keltisk fromhetsliv. Vi vil bruke trospraksiser som er introdusert også i tidligere retreater som Jesusmeditasjon og sentrende bønn, men også bruke andre former for meditasjon. Det blir tilrettelagt for vandrende meditasjon utendørs en av dagene, med både lett/flat trasé og mer kupert. Det blir også en sunget meditasjon med sanger fra Iona. Praksisene handler om å åpne for nærværet av Gud i stillheten. Liv Hegle fra Areopagos leder an, i samarbeid med menighetens sokneprest, Elin Irgens. 

.

Hvem kan delta? 
Dette er for alle. Du trenger ikke å ha erfaring med retreat fra før, og det stilles ikke krav til deg som deltar. Vi legger gjerne til rette for kropper i ulike aldre, og for deg som har spesielle matbehov. 

.
Hva koster det? 
Det koster kr. 200 å være med på hele helgen (100,- pr dag). Det inkluderer enkel middag, frukt/kjeks/kaffe/te begge dager. Har du dårlig økonomi kan du be om å få redusert kostnaden.

.

Hvem står bak? 

Innstranden menighet i Den norske kirke er arrangør, i samarbeid med den lokale praksisgruppen Retreat i Bodø og Areopagos, en organisasjon som arbeider med livssynsdialog, religionsstudier, kristen trospraksis og å vise nestekjærlighet gjennom bistandsprosjekter. Sammen ønsker vi å bidra til at folk får erfaring med ulike kristne og spirituelle og kristne praksiser. 

.

Fra Innstranden menighet: 
Elin Irgens: Erfaren prest som er opptatt av selv å oppdage hva stillheten, bønnelivet og åndeligheten har å by på. Lang erfaring med liturgisk arbeid og veldig glad i salmene fra den keltiske tradisjonen. 

.

Fra Areopagos: 
Liv Hegle: Utdannet lærer og teolog/prest. Hun har jobbet i Areopagos siden 2009 med fokus på spiritualitet og trospraksis, undervisning, medlemsarbeid og dialog med nyåndelige miljøer. Hun er leder for norsk seksjon i Areopagos.

.

RAMMEPROGRAM  

Lørdag

12.00         Velkommen og introduksjon til helgen.
                 Formiddagsbønn

                 Forfriskninger

12.30         Meditasjon 1 (Å vandre med Gud i bønn)

13.30         Meditasjon 2 (På vandring med Gud)

15.15         Lunsj – Varm suppe mm

16.00         Meditasjon 3 (Å vandre med Gud i musikken)

17.00         Tilbakeblikk

17.45         Kveldsbønn

18.00         Slutt for kvelden.

 

Søndag

12.00         Morgenbønn 
                 Kaffe/te/frukt og informasjon om dagen.

12.45         Meditasjon 4

13.45         Meditasjon 5

15.00         Lunsj (stille måltid med musikk)

15.45         Meditasjon 6 

16.45         Tilbakeblikk

17:30         Frukt/kaffepause frem til gudstjenesten

18.00         Keltisk kveldsmesse med nattverd.

 

PÅMELDING Send påmelding på mail til Elin Irgens: ei643@kirken.noinnen fredag 11. okt.kl. 11. Betaling vipps/kontant ved fremmøte.

 

Ved spørsmål kan du kontakte:

Elin Irgens, ei643@kirken.no , 488 95 333 

Foto øverst: Hunstad kirke/kirkesøk.no

Last ned flyer her:

Hunstad kirke

Gjør en forskjell

 

 

Bottom